Publicitat
Ciutat

La historiadora de l’art Maia Creus proposa replantejar des de zero els museus de Sabadell

Creus, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

Partint de la necessitat de replantejar l’estructura dels museus de Sabadell, la doctora en història de l’art i directora d’Arts Visuals de la Fundació Ars, Maia Creus, ha publicat l’article Els museus de Sabadell estan en crisi: com hem arribat fins aquí?, en què repassa la trajectòria museística de la ciutat.

Creus aposta per fer un replantejament des de zero dels museus de Sabadell i planteja la possibilitat que el museu d’Art, d’Història i el futur del tèxtil no estiguin oberts al públic, sinó que treballin a porta tancada, amb una destacada presència web, i que tots ells facin exposicions en un nou espai que es podria dir Centre d’Art.

Publicitat
Comentaris
To Top