Esports

Calzada reacciona a les crítiques i recorda que “sempre he donat la cara”

Esteve Calzada en l'últim partit de lliga a Olot/Lluís Franco

L’entorn del Centre d’Esports està mogut. La situació d’incertesa ha provocat crítiques a través de les xarxes i el president del Consell, Esteve Calzada, també ha utilitzat Twitter per respondre unes hores abans de la roda de premsa prevista per aquest divendres a l’Estadi Creu Alta. “Per aquells que m’esteu crucificant”, els hi recorda que “si per alguna cosa m’he caracteritzat és per donar sempre la cara. És cert que hi ha impagaments a jugadors i jo mateix ho vaig explicar en una roda de premsa el 15 de març. Mai ens hem amagat i també em vaig reunir amb l’entrenador del filial”, en referència a la polèmica sortida del tècnic Pablo Becerril amb un dur comunicat.

Calzada també avança que “ho tornaré a explicar a la roda de premsa de divendres, tot recordant el que estic passant, els motius dels impagaments als jugadors -ja es va dir que era per abonar els terminis a Hisenda, claus per la supervivència del club i evitar una possible dissolució- i el que hem fet i fem cada dia perquè el club estigui viu i amb futur. De paralitzat, res de res. No tindré cap problema a qualsevol pregunta”, subratlla. També llença un missatge: “accepto la crítica constructiva, però seguiré bloquejant tots aquells comptes que insultin o critiquen sense donar la cara, darrere d’un pseudònim”.

En cap moment es refereix al tema del nou inversor, però tot fa pensar que serà un dels temes ‘estrella’ en la compareixença del president arlequinat aquest divendres davant els mitjans de comunicació. Una cita que pot aclarir definitivament el panorama i l’escenari de futur abans de la Junta Extraordinària d’accionistes del dilluns on s’aprovarà una nova operació-acordió. A partir d’aquí hauria d’iniciar-se la planificació esportiva de la temporada 19/20, ara aturada encara que el director esportiu, Jose Manzanera, té molts noms a la seva carpeta. Això sí, cal saber la disponibilitat econòmica per poder fer propostes concretes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top