Ciutat

Detingut un home per mossegar el conductor d’un autobús

L'accés al Raval d'Amàlia des de la carretera de Caldes / GOOGLE MAPS

Un home de 33 anys va mossegar aquest dimarts el conductor d’un autobús de línia interurbana com a conseqüència d’un conflicte ocorregut durant l’itinerari. El conductor va aturar el vehicle i la Policia Municipal va detenir l’agressor per un presumpte delicte de lesions i d’atemptat als agents de l’autoritat.

Al conductor de l’autobús, un home de 41 anys, el va atendre una ambulància del SEM amb ferides de caràcter lleu. L’incident es va produir a les 18.27 h al Raval d’Amàlia, a tocar del pont de la Salut, i en les tasques de socors hi van participar dues ambulàncies de la policia local.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top