Publicitat
Ciutat

Detingut un home per mossegar el conductor d’un autobús

L'accés al Raval d'Amàlia des de la carretera de Caldes / GOOGLE MAPS

Un home de 33 anys va mossegar aquest dimarts el conductor d’un autobús de línia interurbana com a conseqüència d’un conflicte ocorregut durant l’itinerari. El conductor va aturar el vehicle i la Policia Municipal va detenir l’agressor per un presumpte delicte de lesions i d’atemptat als agents de l’autoritat.

Publicitat

Al conductor de l’autobús, un home de 41 anys, el va atendre una ambulància del SEM amb ferides de caràcter lleu. L’incident es va produir a les 18.27 h al Raval d’Amàlia, a tocar del pont de la Salut, i en les tasques de socors hi van participar dues ambulàncies de la policia local.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top