Publicitat
Ciutat

La Forja torna a assenyalar una casa d’apostes

L’entitat de l’esquerra independentista La Forja ha tornat a fer pintades, aquesta matinada, a la seu d’una casa d’apostes esportives. Consideren que són “la droga del segle XXI” i que estan ubicades en espais cèntrics, els més transitats, perquè “més gent pugui caure en l’addicció”, tal com van apuntar en un comunicat difós aquest 8 d’abril.

Pintades de la Forja a Golden Park aquest 12 de juny / D.S.

Les pintades s’han fet a la botiga Golden Park de la Rambla, i és la segona vegada que les signa la mateixa entitat en poc més de dos mesos.

Publicitat

Pintades de la Forja a Golden Park aquest 12 de juny / D.S.

L’última vegada que consten pintades de la Forja en locals d’apostes va ser el passat 5 d’abril, quan a part d’aquesta, també es van veure afectats els establiments de la mateixa empresa al carrer del Sol i el bingo de la Creu Alta.

La Forja pinta locals d’apostes esportives perquè tanquin

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top