Publicitat
Ciutat

Un motorista, al Taulí en situació de "pronòstic reservat" després de xocar contra un turisme

El pont de la carretera de Sentmenat / GOOGLE MAPS

El conductor d'una motocicleta, un home de 36 anys, ha ingressat al Taulí amb pronòstic reservat després de xocar contra un cotxe a l'alçada del pont de la carretera de Sentmenat. L'accident es va produir aquest dijous, 13 de juny a les 10.54 h i, segons la Policia Municipal, el conductor del turisme s'hauria saltat un senyal d'Stop.

El motorista va patir ferides per policontusions i un traumatisme cranioencefàlic. En les tasques de socors hi van intervenir dues ambulàncies del SEM, dues dotacions dels bombers i tres unitats de la policia local.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top