Ciutat

L’Aliança Francesa ven la Casa Taulé per saldar una part “molt important” del deute

La Junta Directiva de l’Aliança Francesa ja ha venut la Casa Taulé per poder fer front a una part “molt important” del deute que l’associació arrossegava des de feia anys, segons ha pogut saber en exclusiva el D.S. La venda es va tancar a finals d’abril.

La Casa Taulé, aquest divendres / D.S.

Ara, aquest emblemàtic immoble del carrer de Sant Joan busca inquilins a través de la immobiliària Fincamps, que també l’ha posat en lloguer al portal web Idealista, al preu de 6.000 euros al mes pels 669 metres quadrats que té. Aquesta entrada de diners ha permès a l’associació pagar i indemnitzar els treballadors, i ara ja ningú hi treballa. Com a conseqüència d’aquesta situació, el passat mes de març també va abaixar la persiana el restaurant El Pati de l’Aliança.

Voluntat de continuar en un futur

Un aspecte que remarca la Junta Directiva és la voluntat de poder continuar amb l’associació, però apunta estarà sense activitat a curt i mitjà termini. En un comunicat, la junta exposa que “amb absoluta tristesa, però convençuts d’haver fet el que pertocava davant la situació que vivia l’entitat, deixem constància que la voluntat de la Junta Directiva és procurar mantenir viva l’associació”.

L’Aliança Francesa tanca les seves portes

Comentaris
To Top