Ciutat

L'Aliança Francesa tanca les seves portes

A hores d'ara es deconeixen els motius tot i els coneguts problemes econòmics que arrossega

Façana de la Casa Taulé, seu de l'Aliança / LLUÍS FRANCO

Punt i final. L'Aliança Francesa de Sabadell tancarà les seves portes, segons ha pogut saber en exclusiva el Diari de Sabadell. La decisió ja està presa i la junta directiva del centre cultural i acadèmia de francès assegura que està fent "tot el possible per fer un tancament ordenat". No serà imminent tot i que com indiquen ja s'estan fent els tràmits per arribar a aquest punt.

D'aquesta manera, queda descartada la possibilitat que l'Aliança segueixi de lloguer a la Casa Taulé, i ara caldrà saber què es farà amb aquest emblemàtic edifici, seu de l'entitat. A hores d'ara es desconeixen els motius exactes de la decisió, que segons va anunciar la Junta s'havia prendre com a màxim aquest dissabte. Sí que és sabut, però, que fa temps que l'Aliança arrossega problemes econòmics. Mentrestant, el restaurant El Pati de l'Aliança seguirà obert.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top