Ciutat

“No és un adéu volgut”. Abaixa la persiana el restaurant de l’Aliança Francesa

La porta del restaurant El pati de l'Aliança, aquest 19 de març / ÓSCAR ESPINOSA

El restaurant El Pati de l’Aliança tanca definitivament. Així ho ha confirmat el mateix establiment al D.S., després de penjar el rètol de ‘tancat per reformes’. Segons els responsables del restaurant-bar, han arribat a un acord amb la direcció de l’entitat cultural que signaran d’aquí a pocs dies i que liquidarà definitivament l’activitat comercial de l’establiment.

L’Aliança Francesa va anunciar el tancament el passat 28 de desembre, després d’entrar en concurs de creditors. Al setembre, el curs acadèmic 2018 – 19 ja no va començar amb normalitat. La junta directiva de l’entitat ha posat l’edifici en venda i està negociant la forma de liquidar l’activitat de la forma “més ordenada possible” segons va explicar al desembre.

Missatge de comiat

Els ja últims propietaris d’El Pati de l’Aliança han publicat un missatge a Facebook on s’acomiaden dels seus clients. “No és un adéu volgut, però el tancament de l’escola ens ha portat fins aquí”, expliquen. Els mateixos responsbales asseguren que els hauria agradat fer un comiat “com cal i com us mereixeu vosaltres i sobretot el Pati”, en referència als seus clients i un dels espais més estimats dels sabadellencs.

L’últim missatge és d’agraïment, “gràcies, gràcies i més gràcies”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top