Publicitat
Ciutat

Nostra Llar no vol ser un “pipicà”

Els veïns de Nostra Llar estan cansats de reclamar una solució perquè el barri, i molt especialment, el parc de davant del poliesportiu deixin de ser “el pipicà de la ciutat”. La presidenta de l’Associació de Veïns de Nostra Llar, Teresa Coret, ha explicat al D.S. que aquest espai ja no el poden utilitzar “perquè sempre està ple de gossos”.

El parc de Nostra Llar, fa uns dies / D.S.

Molts d’aquests animals, denuncia Coret, “ni tan sols van acompanyats dels seus propietaris, ni van lligats ni amb morrió, i campen per on volen, no t’hi pots ni acostar”. Quan interpel·la als propietaris perquè compleixin la norma, “se m’encaren i em diuen que la llei s’aplica fora del parc”. Segons els veïns, alguns d’aquests usuaris del parc “venen de fora”. La presidenta de l’entitat veïnal explica: “Aparquen el cotxe, no baixen, obren la porta al gos i el deixen anar”. Coret reclama una solució, ja que l’espai s’ha convertit en un lloc prohibit per a la mainada, “no tenen dret a córrer per la plaça?”, es pregunta Coret.

Crítiques a l’associació veïnal

D’altra banda, l’Associació de Veïns de Nostra Llar es defensa de les crítiques aparegudes en un fòrum ciutadà sobre el patrimoni de Sabadell en què es deia que el poliesportiu Artèxtil presentava un estat de deixadesa i abandonament. Coret ha negat rotundament aquesta afirmació i ha assenyalat que l’espai és utilitzat com a seu de l’associació, a més d’acollir activitats culturals i d’esbarjo. Justament aquest cap de setmana s’hi va celebrar la revetlla de Sant Joan, una tradició al barri. La presidenta de l’associació de veïns recorda que són els veïns qui tenen cura d’aquest espai “que està impecable, fins i tot hem condicionat l’espai enjardinat” i diu que qui vulgui comprovar-ho s’apropi fins al poliesportiu.

Publicitat
Comentaris
To Top