Ciutat

Mans Unides posa a la venda les entrades per la seva Gran Gala

Les entrades per a la Gran Gala que organitza Mans Unides Sabadell amb motiu del seu seixantè aniversari ja estan a la venda des d’aquest mes de juny. L’acte, que l’entitat celebra conjuntament amb Càritas Diocesana de Sabadell, es farà al Teatre de la Faràndula el dissabte 30 de novembre. Els beneficis aniran a parar a projectes solidaris de Mans Unides Sabadell i Càritas Sabadell.

Imatge d’arxiu del concert organitzat per Mans Unides i Càritas el novembre del 2018 / LLUÍS FRANCO

“Serà la Gran Gala de les entitats culturals de música, cant i ball més destacades de Sabadell”, anuncien des de Mans Unides. Hi participaran el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell, el Cor Cants al Vent, el Cor Catasons, el Cor d’Acords, l’Esbart Sabadell Dansaire, les Escoles de Dansa Mònica Escribà, Sabadell Sardanista (Colla Sabadell) i un Quartet de Cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

L’acte serà presentat per la periodista (i articulista del Diari de Sabadell) Laura Rosel. També hi col·laboraran els actors sabadellencs Jordi Boixaderas –conegut per doblar al castellà i al català a Sean Bean o Russell Crowe, entre d’altres–; i Sergi Mateu, que interpretava el personatge d’Albert Flaquer a la sèrie de Televisió de Catalunya, La Riera.

Per assistir a la gala, els organitzadors demanen un donatiu de 12 euros per a les localitats de pis, i 15 euros per a les de platea. També es pot pagar una fila zero, si algú vol col·laborar però no pot venir, fent un ingrés al compte ES24 0081 0900 8100 0105 7509 (Concepte: Gran Gala Solidària).

Comentaris
To Top