Publicitat
ESPORTS

L’escola de futbol OAR Gràcia posa punt final a la temporada

Foto de família entre els integrants del club gracienc durant l’acte de final de temporada / CEDIDA

Ambient festiu. L’escola de futbol OAR Gràcia va celebrar el dijous passat l’acte final de temporada amb la presència de més d’un centenar d’assistents entre jugadors, tècnics, familiars i coordinadors de la gestió del club.

Durant la celebració, l’entitat gracienca va fer entrega de medalles i plaques commemoratives als diversos membres de la família verda. En la mateixa línia, també aprofitar l’avinentesa per agrair a totes les famílies la seva confiança pel projecte, així com l’excel·lent comportament de tots i cada un dels nens i nens al llarg del curs. Tanmateix, es va voler reconèixer als jugadors que la temporada vinent marxen de l’escola un cop arriben a l’etapa juvenil.

En creixement

En el seu sisè any de la seva fundació, el conjunt gracienc ha aconseguit consolidar els diferents equips en les següents categories: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet en futbol 7, futbol i futbol sala.

Precisament, en l’esport del 40×20 l’escola continua creixent en nombre d’equips, i des de l’entitat sabadellenca no es descarta la possibilitat de crear un equip sènior de cara a la temporada vinent.

Publicitat
Comentaris
To Top