Publicitat
Oci i cultura

Impaktes Visuals inaugura l’exposició ‘Lost in Social’, de l’il·lustrador 2CarryOn

Mostra del treball 'Vai indo que eu vou lá ter' de 2CarryOn / CEDIDA

La botiga i galeria de graffiti professional Impaktes Visuals inaugura aquest dijous l’exposició Lost in Social, protagonitzada per l’artista visual 2CarryOn, de 19.30 h fins a les 22.30 h amb el DJ The Beast. La mostra estarà disponible fins al 31 de juliol.

Les xarxes socials, un camí sense tornada

Impaktes Visuals pretén criticar en Lost in Social les noves formes de comunicació que “assumeixen un paper omnipresent” a la societat on “caminem una mica perduts” en el món virtual. Les comunicacions humanes acaben creixement amb poca personalitat i esborronen les fronteres entre la informació, la realitat i l’automatisme.

L’il·lustrador portuguès 2CarryOn ha desenvolupat la sèrie Homo-Corvus, una col·lecció on el traç repetit en una densa textura forma el costat fosc i figuratiu d’un corb que assumeix el paper crític de la societat en el passat, present i futur. El treball del muralista combina diferents tècniques i estils per representar millor la seva visió.

Publicitat
Comentaris
To Top