Publicitat
Ciutat

Els robatoris de coure deixen sense llum alguns carrers del barri de Nostra Llar

Cablejat robat en un carrer de Nostra Llar / cedida
Un dels fanals del carrer Lodz, obert i sense els cables a dins / CEDIDA

Així han aparegut els fanals del carrer Lodz del barri de Nostra Llar aquest matí, quan una veïna indignada ha descobert que havien obert la porteta i buidat l’interior de cables de coure. Es tracta del segon robatori en aquest carrer que està sense subministrament elèctric, des de fa gairebé un mes i mig.

El barri ha sofert altres robatoris semblants i pel mateix motiu, hi ha algun altre carrer a les fosques. L’Associació de Veïns ha fet la pertinent reclamació i està pendent que, la companyia elèctrica resolgui aquest problema. Això no obstant, els veïns del barri de Nostra Llar reclamen més atenció policial, ja que la impunitat d’aquests actes al barri no són una novetat.

Publicitat
Comentaris
To Top