Ciutat

Pol Gibert, Marta Morell, Montserrat González i Jesús Rodríguez, alcaldes accidentals a l’agost

La façana de l'Ajuntament / LLUÍS FRANCO

Els quatre tinents d’alcaldessa de Sabadell substituiran Marta Farrés mentre estigui de vacances del 2 al 31 d’agost com a alcaldes accidentals. La mateixa Farrés ja ha signat el decret 7556/2019 de 15 de juliol que aprova aquest procediment, habitual quan arriben els mesos d’estiu. Així, l’alcaldessa farà vacances pràcticament tot el mes que ve i es reincorporarà a les seves funcions just abans de la festa major de la ciutat que se celebrarà del 6 al 9 de setembre.

El repartiment de les alcaldies accidentals s’ha fet a una setmana per tinent d’alcalde, seguint l’ordre de primer a quart, tot i que Montserrat González i Jesús Rodríguez s’ho han intercanviat. El calendari ha quedat repartit de la següent manera:

  • Des del dia 2 al 8 d’agost de 2019 ambdós inclosos, el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, serà l’alcalde accidental
  • Des del dia 9 al 16 d’agost del 2019 ambdós inclosos, l’alcaldessa accidental serà la segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell
  • Des del dia 17 al 23 d’agost del 2019 ambdós inclosos, la quarta tinenta d’alcaldessa, Montserrat González, exercirà les funcions d’alcaldessa accidental
  • Des del dia 24 al 31 d’agost ambdós inclosos, farà d’alcalde accidental el tercer tinent d’alcaldesssa, Jesús Rodríguez
Comentaris
To Top