Ciutat

“Sempre he tingut l’esperança de tornar”

Hugo Gotuzzo a les instal·lacions del Club / cedida

Un home feliç. Hugo Gotuzzo torna al Club Natació Sabadell un any després de marxar a Can Barça per fer-se càrrec de la direcció esportiva de la secció, del primer equip femení i del juvenil. L’argentí aportarà experiència després de passar per diversos equips  com l’Haro Rioja Voley, l’Alcobendas, la lliga de Puerto Rico o el Barça femení, entre altres clubs.

Què és el que va fer decantar-te per tornar a Sabadell? Aquí vaig estar-hi molt a gust. Tot i arribar després d’un problema personal, quan em vaig reunir amb la junta del voleibol amb 10 minuts en vam tenir prou. El grup humà és fantàstic i l’any passat, mentre jo estava a Can Barça, continuava veient el sènior i les més petites del Club venien a veure’m. Tot i que no en formava part, vam crear uns lligams molt forts. Al final, sempre he tingut l’esperança de tornar aquí.

Publicitat

Des de la direcció esportiva, en quines línies es treballarà? La secció continuarà la línia de treball que porta fent els últims anys. La secció està en creixement, gràcies, en gran part, a l’augment de socis que practiquen voleibol. A més, amb els nous pavellons, podrem entrenar més. En definitiva, l’objectiu és guanyar adeptes en aquest esport sense oblidar el vessant competitiu.

En concret, quin és l’objectiu del sènior femení i del juvenil?  L’objectiu no pot ser cap altre que mantenir-nos a la categoria sense renunciar a aspirar a quedar el més amunt possible. Ara com ara, ja tenim la plantilla al 90% tancada després d’un mes força intens per intentar mantenir a la secció algunes jugadores. D’altra banda, amb el juvenil hem aconseguit mantenir el gruix de la plantilla i incorporem jugadores de la Blume que provenen de la selecció. Tot i que aquestes arribades de ben segur que augmentaran el nivell, el nostre objectiu també serà mantenir-nos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top