Oci i cultura

MADS omple la Capella de Can Gambús de rock & roll

El grup MADS interpreta un repertori de cançons rock a la Capella de Can Gambús

El vocalista Alfredo Prada durant el concert / LLUÍS FRANCO

Aquest diumenge a la tarda, el rock and roll s’ha apoderat de la Capella de Can Gambús.  El grup tribut MADS ha trepitjat fort l’escenari portant alguns dels temes més famosos del rock aconseguint guanyar-se al públic sabadellenc. Alfredo Prada com a vocalista i guitarrista, Ana Ramallo com a vocalista i baixista, Joan Romero a la guitarra i per últim, Juanjo Fernández a la bateria. Amb més de 19 anys d’experiència sobre els escenaris, la banda ha aterrat a Sabadell per interpretar cançons del seu últim treball Fortherockandroll.

Excepcionalment, el públic s’ha col·locat més a prop de l’escenari per poder sentir la música. Des del principi del concert, la guitarra elèctrica i la bateria s’han declarat les grans protagonistes. Al ritme del rock and roll, MADS ha interpretat cançons com “Green River”, “Who’ll Stop the Rain” o “Long, Tall, Shorty”. Tot i ser un tribut, la banda ha aconseguit deixar la seva petjada a cadascuna de les cançons. Mateixes lletres però acords diferents que han captat l’atenció d’un centenar de persones que gaudien del repertori de cançons.

Creedence Clearwater Revival, The Kinks  o Led Zeppelin han estat alguns dels artistes homenatjats per la banda. “I heard it through de the Grapevine” de Marvin Gaye ha estat una de les cançons més cantades pel públic. Amb el ritme incessant de la bateria i la guitarra elèctrica, els sabadellencs acomiadaven així el vespre de diumenge.

Comentaris
To Top