Ciutat

Cinc detinguts i cent bombones de gas freó intervingudes

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han detingut a cinc persones i han intervingut cent bombones de gas freó

Els cossos policials en el moment de la intervenció de les bombones / Mossos d'Esquadra

Ja són cinc els detinguts i cent bombones de gas freó intervingudes als registres realitzats, entre ells a Sabadell, en un operatiu policial que s’ha iniciat a les 5.30 h de dimecres i en el que han participat 80 agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra i 50 de la Guàrdia Civil. Els registres també s'han realizat a Terrassa, Badalona i la Pobla del Mafumet. Tant la investigació com la operació continuen obertes.

El grup criminal es dedicava a robar a empreses durant la nit fent encastaments, el mètode del butró o escalament. El gas freó es fa servir per omplir circuits de refrigeració i una bombona de 9 kg pot costar uns 1.500 euros.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top