Ciutat

Neix el primer nadó ‘in vitro’ a la Clínica del Vallès

La mare del nadó, acompanyada de l'equip mèdic / CEDIDA

El passat dimecres 14 va néixer el primer nadó per fecundació ‘in vitro’ a la Clínica del Vallès, la qual va obrir fa poc més d’un any. El seu nom és Logan, un nen que ha pesat més de 3 quilos i que es troba en perfecte estat, igual que la seva mare. Tot el procés des del seguiment de l’embaràs fins al part l’ha portat a terme l’equip de Dexeus Mujer a l’Hospital Quirónsalud del Vallès, a Sabadell.

En aquest sentit, la pacient no ha hagut de desplaçar-se fins a Barcelona per poder desenvolupar els tràmits pertinents en relació amb el seu embaràs. Segons la responsable del Servei de Medicina de la Reproducció en Dexeus Mujer, la doctora Claudia Forteza, el centre sabadellenc compta amb tot un equip de professionals especialitzats en totes les àrees i, per tant, “no és necessari que es traslladin a Barcelona per fer-se cap prova o intervenció“.

El centre ha ampliat recentment les seves àrees de treball i ara també ofereixen serveis d’assistència sanitària privada en ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top