Ciutat

Investiguen un sabadellenc per defecar en el Santuari de la Fuensanta, a Jaén

El presumpte autor dels fets, captat a la càmera de seguretat / CEDIDA

Un jove sabadellenc de 18 anys és sospitós d’un presumpte delicte contra els sentiments religiosos per defecar a l’interior del Santuari de la Fuensanta de Villanueva del Arzobispo, Jaén. El presumpte autor hauria escampat les seves femtes a la talla del Cristo de Medinaceli i també a la paret del tempre sagrat.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, les investigacions es van centrar en un jove d’entre 18 i 26 anys i que vestia una samarreta negra. Els agents van trobar el vehicle que, suposadament, havia estacionat davant del recinte. La propietària d’aquest cotxe era una dona sabadellenca i, per tant, les investigacions es van centrar en el seu fill, que sí que complia amb les característiques que buscava la policia.

Les actuacions pertinents s’han traslladat directament a la Guàrdia Civil de Barcelona per tal de continuar amb les diligències judicials contra el jove sabadellenc.

En el vídeo que ha compartit el mitjà local La Contra de Jaén es pot veure com el jove passeja pel temple fins que finalment defeca molt a prop de l’altar.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top