EDITORIAL

Una FP de rècord

Els representants de les entitats empresarials solen denunciar el que, diuen, és el problema més greu que pateixen: el dèficit de professionals especialitzats i la dificultat d’atreure talent. I, especialment en la indústria, la falta de professionals tècnics és un dels grans frens al seu desenvolupament.

La formació professional inicial està concebuda per formar aquests treballadors tan demandats, però tot i haver duplicat el nombre d’alumnes en els últims 10 anys, encara no cobreix la demanda. L’oportunitat és clara i tothom la veu: cal adaptar les especialitats a les necessitats de les empreses, i treballar conjuntament comunitat educativa, empreses i administració en metodologies més pràctiques, que combinin classes teòriques i treball efectiu a les empreses. Sabadell és referent en FPI, un actiu clau per al futur.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top