Esports

El Sabadell remunta a Bunyol i aconsegueix la primera victòria (1-2)

Mackay i l’efectivitat són claus en el triomf arlequinat

Alegria dels arlequinats després del segon gol d'Edgar Hernàndez /Lluís Franco

Remuntada. El Sabadell s’ha estrenat aquesta temporada amb una victòria basada en l’efectivitat en moments claus del partit i l’excel·lent actuació del porter Ian Mackay. Ha sabut patir el conjunt arlequinat a la primera meitat de domini local i al tram final, ha imposat l’ofici trobant la recompensa amb un penal transformat per Edgar Hernàndez.

Antonio Hidalgo ha introduït canvis en l’onze inicial. Mantenint el sistema de tres centrals, a més de l’obligada presència de Pedro Capó pel lesionat Jesús Olmo, els joves Aleix Roig i Aarón Rey s’han convertit en les grans novetats en detriment de Xavi Boniquet i Josu Ozkoidi. El basc, però, s’ha incorporat aviat al terreny de joc (m. 25) per la lesió d’Aleix, que ha rebut un fort cop a la zona costal.

La primera meitat el conjunt arlequinat ha tornat a oferir desajustos defensius que haurien pogut costar molt car. El filial granota ha portat la iniciativa amb autoritat, trobant espais sobretot pel carril dret del seu atac on Joan Monterde s’ha convertit en un malson. De fet, ell ha batut Ian Mackay culminant amb facilitat un contracop davant la falta de contundència arlequinada. Ha pogut igualar molt aviat el Sabadell en una clara ocasió de Néstor Querol, però la seva vaselina ha sortit per sobre el travesser quan Cárdenas havia sortit precipitadament.

Però ha estat un miratge. L’At. Llevant, sense fer res de l’altre món, ha posat a prova a Mackay en diverses oportunitats. L’excel·lent resposta del porter gallec ha permès mantenir viu l’equip d’Antonio Hidalgo, amb moltes dificultats per combinar i sortir amb perill. Quan semblava més a prop el 2-0 ha arribat l’empat en una acció aïllada, ben treballada per Néstor i la seva centrada al cor de l’àrea ha trobat un cop de cap impecable d’Óscar Rubio, com si fos un autèntic 9. L’empat ha revitalitzat al conjunt arlequinat, que ha acabat la primera part manant. Fins i tot ha llençat dos córners. Això sí, el filial granota n’havia tirat 8, fruit del seu domini territorial.

El pas pels vestidors sembla que li ha provat millor al Sabadell, que ha sortit amb més empenta i ganes de tenir la pilota. El partit s’ha igualat, amb més alternatives. L’At. Llevant, però, ha donat més sensació de perill en les seves arribades. Al Sabadell li ha tornat a mancar pòlvora. La nota més destacada ha estat veure de nou a Manu Lanzarote amb la samarreta arlequinat. El barceloní ha subtituït a Aarón Rey en el minut 66. Només un minut després els pocs seguidors arlequinats s’han endut un gran ensurt amb la caiguda de Monterde a l’àrea, després d’una errada de Grego, però l’àrbitre no ha vist penal i l’acció ha acabat amb servei de cantonada entre les protestes locals. Mackay ha tornat a ser decisiu amb dues intervencions claus.

En el tram final del partit, el Sabadell ha tirat d’ofici i ha trobat la gran recompensa en el minut 84. Adri Cuevas, amb habilitat, ha provocat un clar penal, trabat pel lateral Costa. Edgar ha agafat la responsabilitat i ha aenganyat de manera inapel·lable al porter Cárdenas. L’efectivitat arlequinada ha estat decisiva per aconseguir a primera victòria de la temporada que donarà tranquil·litat.

FITXA TÉCNICA

At. Llevant: Cárdenas; Rubén, Eliseo, Costa (Ontiveros m. 84), Toni Herrero, Ferni, Monterde (Cantero, m. 68), Bernal, Pablo Martínez (Blesa,m. 79), Arturo i Chuma.

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Pajarero, Grego, Ángel Martínez, Adri Cuevas, Óscar Rubio, Aarón Rey (Lanzarote, m. 66), Edgar, Néstor (Aleix Coch, m. 84) i Aleix Roig (Josu, m. 25).

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero, Comitè murcià. Grogues: Rubén García; Adri Cuevas, Edgar. Vermella a Ferni (m. 93) per doble amonestació.

Gols: 1-0, min. 8: Joan Monterde; 1-1, min. 29: Óscar Rubio; 1-2, min. 84: Édgar Hernàndez de penal.

Incidències: Ciutat Esportiva Bunyol. Uns 150 espectadors amb presència d’algus seguidors sabadellencs.

Hidalgo: “Estic molt content, però hem concedit massa ocasions”

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top