Publicitat
FESTA MAJOR

El públic es rendeix a Bebe

Bebe a l’escenari de l'Eix Macià / Lluís Franco

Bebe va omplir l’escenari de l’Eix Macià de gom a gom en la nit més forta de la Festa Major. La cantant extremenya fa un any que va treure el seu últim single, Corazón, un tema escrit pel compositor colombià Bull Nene, i produït per Tainy. Amb aquest, Bebe continua amb la incursió en el món de la música llatina i el reggaetón que va començar fa prop de dos anys.

Precisament, aquesta cançó va ser una de les primeres que Bebe va cantar ahir a la nit. El tema comença amb el so de la guitarra acústica i poc a poc va incorporant els ritmes de l’estil llatí. Va ser una cançó plena de color i que va agradar al públic, cosa que demostra que l’evolució que està fent la cantant funciona.

També va deixar un espai per cantar en català. Bebe va interpretar Respirar en aquest idioma i va sorprendre a gran part del públic. Amb un català quasi perfecte, l’extremenya va interpretar cada una de les notes del tema. També va tocar Chica precavida, una cançó al ritme del Rock and Roll, que també forma part del disc que va treure a l’any 2016.

Publicitat

Bebe també va aixecar passions amb temes del passat com Con mis manos o Ella, una cançó que s’ha convertit en un himne feminista, i que va fer cantar a un públic que estava entregat a ella.

La cantant fa quasi dues dècades que està en actiu i es nota. Es movia a l’escenari amb total naturalitat, sap enllaçar un tema amb l’altre i també com fer que el públic gaudeixi de valent. Bebe va deixar un bon regust de boca ahir a l’Eix Macià, a la nit més potent de la Festa Major.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top