Vallès

Detinguts 'in fraganti' quan robaven dins un domicili a Cerdanyola del Vallès

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres tres homes acusats de robatori amb força en un domicili

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / D.S.

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir el passat 4 de setembre dos homes de 20 anys –veïns de Barcelona i de nacionalitat dominicana i espanyola– i un menor de 17 anys com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de la localitat en el moment en què aquest estava succeint.

Els fets van succeir cap a les 14 h del mateix dia, quan un testimoni va veure com dos homes trencaven la finestra d’una casa del carrer de la Lluna de Cerdanyola. Tot seguit, un dels sospitosos va accedir a l’interior mentre l’altre es va quedar vigilant al carrer. Pocs minuts després, segons informa el cos de Mossos d'Esquadra, van arribar al lloc dels fets diverses dotacions policials que van localitzar la finestra forçada i van sentir sorolls a l’interior de l’habitatge.

Publicitat

Els agents van establir un perímetre al voltant de la casa per evitar que els lladres escapessin; cosa que els homes van intentar fer a través del terrat de l'edifici. No ho van aconseguir. En el moment de la seva detenció, els arrestats duien uns mitjons a les mans, com si fossin guants, per evitar deixar empremtes digitals. Paral·lelament, una altra dotació policial va detenir el tercer home, que també feia tasques de vigilància i control, mentre fugia del lloc dels fets a peu.

Un cop a dependències policials, els Mossos van confirmar que un dels lladres era menor d’edat i va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona. Els altres dos detinguts van passar el passat 6 de setembre a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top