Publicitat
Vallès

Ingressa a presó un home per disparar contra la façana d'un edifici a Cerdanyola del Vallès

Durant la detenció, la policia va invervenir armes, drogues, 2.080 euros en efectiu i propaganda neonazi

En el registre es van intervenir armes prohibides, diners en efectiu i drogues / MOSSOS D'ESQUADRA (CEDIDA)

Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d'Esquadra de Cerdanyola del Vallès van detenir el passat 6 de setembre un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí del mateix municipi, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·legal d’armes, un delicte de tràfic de drogues i tres delictes de danys. La segona quinzena del mes d'agost, l'home hauria disparat contra les balconades, canonades, tendals i aparells d'aire condicionat d'un edifici de la població. Segons els veïns afectats, algun dels projectils va arribar a entrar en alguna habitació de l’habitatge.

Segons van esbrinar els Mossos d'Esquadra durant la seva investigació, el detingut sempre efectuava els trets de matinada, contra la façana de la mateixa finca, i amb projectils del mateix calibre. "Després d’una anàlisi acurada de la informació, els investigadors van poder concloure que l’autor era la mateixa persona i que tirava sempre des d’un mateix lloc", ha informat la policia catalana.

Publicitat

El 5 d'agost la policia va realitzar l’entrada i registre al domicili des d'on presumptament es feien els trets, amb l'autorització del Jutjat d’Instrucció número 4 de Cerdanyola. Al pis s'hi va localitzar i detenir el presumpte autor dels trets i es van intervenir, entre d’altres, diverses armes prohibides, munició d’arma de foc, substàncies estupefaents, una bàscula de precisió i 2.080 euros en efectiu provinent presumptament de la venda de droga. L'home també posseïa llibres i objectes de caire feixista. 

El detingut va passar a disposició judicial el passat 7 de setembre, i el tribunal va decretar el seu ingrés a presó.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top