Publicitat
Esports

Els millors palistes de Catalunya, a l’Open Santi Vidal

Santi Vidal, lliurant el trofeu de l'any passat al sabadellenc Pere Weisz / CNS (Cedida)

La quarta edició de l’Open Santi Vidal de veterans de tennis taula tindrà, el pròxim dissabte, un cartell d’autèntic luxe, amb la presència de campions catalans i estatals en una cita que comença a ser un clàssic entre els jugadors majors de 40 anys. També significa el reconeixement a tota una institució d’aquest esport a la ciutat. Santi Vidal, a prop de complir els 90 anys, tornarà a ser protagonista d’un torneig de prestigi.

El cap de cartell l’encapçala la figura del sabadellenc Pere Weisz (CN Sabadell), campió de les dues darreres edicions i subcampió de la primera. Weisz és el millor jugador de la història de Sabadell i amb 52 anys segueix competint en categories com Divisió d’Honor. Jordi Carceller, palista del Girbau Vic TT de 1a Nacional, també serà dissabte a Can Llong. Jaume Querol (Tortosa), Josep Maillo (Canet), Josep Martínez (Vilafranca), Miquel Molina (Parets), Enric Manzano (Ateneu 1882), Jordi Vila (Ciervo) o Roger Guarch (L’Hospitalet) són altres palistes a tenir en compte, a més de la destacada representació del C.N. Sabadell amb Xavi Garcia, Ignasi i Mònica Weisz, Dolors Sánchez, Carme Mestre, Ernest Pardell, Santi Ramoneda, Cesc Playà i Antoni Ponz.

Publicitat

Per primera vegada jugarà l’Open Santi Vidal el palista de l’Ateneu 1882 Dani Tost. L’exfutbolista del Terrassa, l’Hospitalet o Espanyol B fa uns anys que competeix en el tennis taula en l’àmbit federat i a un bon nivell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top