Publicitat
Ciutat

El govern vol comprar el pàrquing de Ferrocarrils abans d’acabar l’any

L'entrada al pàrquing dels Ferrocarrils / D.S.

El govern municipal vol comprar el pàrquing de Ferrocarrils abans d’acabar aquest any. Així ho ha anunciat el primer tinent d’alcaldessa i portaveu del govern, Pol Gibert. L’objectiu és adquirir aquest espai per connectar-lo a l’estacionament soterrat que hi ha sota de la plaça del Doctor Robert.

Aquest projecte és un dels temes pendents de l’Ajuntament des de fa anys, i que el govern vol tancar abans d’acabar l’any. “És un tema històricament pendent i estem parlant amb la Generalitat perquè sigui efectiu abans de finals d’any”, ha anunciat Gibert.

El primer tinent d’alcaldessa ha explicat que l’objectiu és tancar la compra a finals d’aquest any per poder tirar endavant l’adjudicació i la licitació del projecte. Tot i això, ha reconegut que “són temes lents i que costa tirar endavant”.

Per posar en marxa la maquinària, el govern portarà al ple d’aquest dimarts aquest tema, que anirà inclòs en una modificació del pressupost. Aquesta modificació, segons ha explicat Gibert, és un ”procediment habitual” que se sol fer a finals d’any i que serveix per redirigir partides destinades que a finals d’any no s’hauran gastat per falta de temps. En concret, l’Ajuntament vol destinar més de 4,5 milions d’euros en aquesta compra.

Renovació de la flota municipal i compensació a TUS

Amb aquesta modificació, el govern també vol pressupostar 1,5 milions d’euros en la renovació i l’adquisició de nous vehicles de la flota municipal. “Són vehicles molt antics i la majoria utilitzen el dièsel. El govern està compromès amb el canvi climàtic”, ha assegurat el primer tinent d’alcaldessa.

També es destinaran 2 milions d’euros a un pagament del dèficit de la TUS, que segons explica Gibert.

Publicitat
Comentaris
To Top