Esports

Ian Mackay vol allargar la ratxa de minuts amb la porteria a zero

Dos partits seguits i un total de 262 minuts sense encaixar un gol. Una estadística que mai es va produir, per exemple, la temporada passada i explica la bona arrencada del Sabadell d'Antonio Hidalgo. Aconseguir solidesa defensiva va ser una de les premisses del tècnic arlequinat després de l'esgarrifós balanç del curs anterior. També ha influït de manera decisiva en aquesta millora el porter gallec Ian Mackay, qui ha aportat seguretat i confiança. "Jo soc un més i a mi em paguen per parar. El treball d'un porter es destaca quan fa una bona parada. L'equip també està fent una bona feina defensiva. En els primers dos partits vam encaixar gols al principi, però diumenge passat vam sortir endollats al cent per cent i va quedar clar que volíem els tres punts. Ens va sortir un gran partit".

Mackay està sent una garantia sota els pals / LLUÍS FRANCO

Sobre la ratxa de 262 minuts sense rebre cap gol, Mackay diu que "són estadístiques i només espero que continuïn molts minuts més i s'allargui el màxim temps possible. Si no encaixes, sempre estàs molt més a prop de la victòria". Precisament el pròxim rival arlequinat, La Nucía, destaca per l'aspecte defensiu: només un gol encaixat en 4 jornades. "És evident que és la seva millor arma. Els equips que pugen de Tercera aprofiten la dinàmica positiva i juguen sense complexos i sense pressió. Això el converteix en més perillós. Conec alguns jugadors, com Forte, Miñano o Titi, i han format un equip veterà que sap el que vol".

De totes maneres, el porter gallec té clar que ha arribat el moment de "donar una alegria a l'afició a la Creu Alta. L'equip es troba en una clara línia ascendent i ja davant el València Mestalla vam merèixer guanyar a la segona part. Hem de sortir endollats des de l'inici i fer gaudir la nostra gent amb la primera victòria a casa".

Publicitat

Sense Edgar

A l'entrenament d'aquest dimecres no hi ha estat Edgar Hernàndez. Encara que des de dilluns ja té l'alta hospitalària després de superar un quadre de vertigen provocat per una infecció a l'oïda, es va preferir que no participés com a mesura de precaució. També continuen de baixa Jesús Olmo, en ple procés de recuperació de la seva lesió al bessó, i Boris Garrós. El davanter treballa al marge del grup, però té possibilitats d'entrar, almenys, a la que seria la seva primera convocatòria.

D'altra banda, el club està pendent de les notícies que arriben des d'Oriola. La situació és preocupant i no es descarta la possibilitat de la suspensió o el canvi d'escenari del partit que s'ha de disputar d'aquí a 11 dies (sisena jornada), si el terreny de joc de Los Arcos, encara inundat pels últims aiguats de la zona, no ofereix garanties.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top