Publicitat
Esports

Perilla l’Orihuela-Sabadell per l’estat del camp de Los Arcos

L'estadi Los Arcos s'assembla més a una piscina/ Orihuela CF (Cedida)

El Sabadell està centrat en el partit de diumenge que ve (18 h) a la Creu Alta davant el sorprenent La Nucía, però també està agafant força la possibilitat de suspensió o canvi d’escenari del duel de la sisena jornada entre l’Orihuela i el conjunt arlequinat. Els terribles aiguats que han afectat la ciutat alacantina han deixat un escenari desolador a més de pèrdues de vides humanes. I també ha afectat molt directament l’estadi Los Arcos, on juga l’Orihuela. Va quedar convertit en una piscina gegant i de fet es va suspendre el partit de la jornada passada contra l’Atlètic Llevant.

Ara, 11 dies abans de rebre la visita del Sabadell, la situació no ha millorat gens. Los Arcos continua inutilitzat i ple d’aigua i no se saben les afectacions que poden tenir les instal·lacions. Ara mateix hi ha altres prioritats. De moment, la plantilla del primer equip escorpió entrena al camp del Crevillente alacantí per preparar el partit de la pròxima jornada al Rico Pérez davant l’Hèrcules.

En teoria, entre aquest dijous i divendres, l’Orihuela hauria d’oficialitzar l’horari del partit de la sisena jornada contra els arlequinats, però tot fa pensar que no ho farà. Hi ha contactes entre els dos clubs per conèixer la situació i probablement fins dimarts o dimecres de la setmana vinent no es prendrà una decisió. Ja es tindrà la certesa de si Los Arcos està en condicions d’acollir un partit amb totes les garanties. Si no és així, s’obren diferents opcions: la suspensió -que la Federació Espanyola no veu amb bons ulls- o buscar l’alternativa d’un altre estadi a prop de la zona: sigui a Alacant o Múrcia. Fins i tot ja es parla de la vella Condomina, on juga l’UCAM murcià. Són només hipòtesis, a l’espera de com evoluciona la situació. L’única evidència és la foto de Los Arcos, encara amb l’aigua tapant la gespa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
Publicitat
To Top