Publicitat
Ciutat

Sabadell es manifestarà aquest cap de setmana per l’Emergència Feminista

Imatge d'arxiu de la manifestació feminista del passat 8 de març / ÓSCAR ESPINOSA

La ciutat de Sabadell és una de les més de 200 que es manifestaran aquest cap de setmana amb motiu de l’anomenada Emergència Feminista, per reclamar mesures i mitjans per lluitar contra la violència de gènere. La Plataforma Feminista d’Alacant ha convocat una concentració que es farà a les places de ciutats com Barcelona, Madrid i Bilbao, però també París i Rosario (Argentina), entre altres.

Al nostre municipi la convocatòria és a les 20.30 h a la plaça de Sant Roc i la secunden col·lectius i entitats feministes i el mateix Ajuntament. Tanmateix, aquest divendres, dissabte i diumenge el consistori il·luminarà de color lila les fonts de les places de Catalunya i de la Concòrdia de 20 h a 22 h.

Publicitat
Comentaris
To Top