Oci i cultura

‘Sabadell aixeca el teló’ amb molta ironia

La Sabadell Teatre Associació (STA) presenta la temporada al Principal

/ VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell Teatre Associació (STA) ha aixecat el teló del Teatre Principal per presentar l’oferta teatral amateur d’aquesta temporada, que ve carregada de sorpreses i molt treball al darrere. Ho ha fet a la gala Sabadell aixeca el teló, un esdeveniment on els protagonistes han estat l’humor i la ironia.

“No hi ha diferència entre el teatre amateur i el professional, tots dos tenim el mateix ego” o “entre nosaltres –les quatre entitats de teatre amateur de Sabadell– no hi ha gens de competència” han estat alguns dels trets irònics que han disparat els presentadors. En un to burlesc i divertit, no han deixat canya dreta.

Les quatre entitats que formen part del STA – la Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç, el Ciervo Teatre i el Teatre del Sol– han donat així tret de sortida a la seva programació, amb Escènics com a companyia convidada. Des del teatre la Faràndula han ofert al públic un petit tast del Prèssec Gegant, una obra que es representarà el 7,8,14 i 15 de març del 2020.

Els actors del Teatre Sant Vicenç, però, han representat la història d’Oliver, el noi de l’orfenat i la seva història de supervivència entre la pobresa de l’Anglaterra del 1830, una trama que es podrà descobrirel 26 i 27 d’octubre, el 3, 10, 17, 23 i 24 de novembre i l’1 de desembre del 2019.

/ VICTÒRIA ROVIRA

L’entitat el Teatre del Sol s’ha centrat en el Casament dels petits Burguesos, una obra de la que es podrà gaudir de gener a maig del 2020. Ciervo Teatre ha optat per presentar Nits d’agost, disponible el 6, 12 i 13 d’octubre.

També ha tingut cabuda la Mostra de Teatre Escolar, aquest any amb l’Institut Pau Vila i l’Escola Catalunya com a protagonistes. Els alumnes han aprofitat l’ocasió per fer una representació d’un fragment del Petit Príncep i High School Musical.

Un dels moments de la representació ‘Nits d’agost’ / VICTÒRIA ROVIRA

Els clams polítics tampoc no han faltat al Teatre Principal. Un grup d’assistents han aprofitat el parlament de Marta Farrés en el que ha estat la seva primera gala com a alcaldessa per reclamar la llibertat dels polítics independentistes empresonats.

Comentaris
To Top