Esports

Surrealisme amb l'Orihuela-Sabadell: ara anuncien el camp de Los Arcos

Estat del Municipal de Los Arcos després dels aiguats / OrihuelaCF (cedida)

Sembla un serial i cada cop amb tics més surrealistes. Ara mateix, l'Orihuela-Sabadell està anunciat, oficialment, pel diumenge 29 de setembre a les 18 hores al camp municipal Los Arcos. És a dir, el mateix que hores abans semblava que s'hauria d'enderrocar, segons va explicar el president del club escorpí, Antonio Felices, al·legant greus danys estructurals a una part de la graderia com a conseqüència dels aiguats de la setmana anterior.

Després d'assegurar que seria "impossible" jugar el partit contra el Sabadell en aquest escenari va fer una sol·licitud a la Federació Espanyola de futbol demanant el canvi d'ordre en el calendari i jugar a la Creu Alta, una opció que no va veure amb bons ulls l'equip arlequinat. No volia jugar tres partits seguits a casa i haver d'afrontar els mateixos fora a la segona volta. La Federació Espanyola va tallar qualsevol polèmica denegant el canvi i, al mateix temps, instava l'Orihuela a proposar possibles escenaris alternatius, en la zona d'Alacant o Múrcia. Es parlava amb força de l'estadi del Crevillent on ha entrenat la plantilla de l'Orihuela aquesta setmana.

Publicitat

La sorpresa va arribar a mitja tarda a través del compte oficial del club escorpí. El divendres és l'últim dia per anunciar data i hora dels partits de la següent jornada i així ho va fer. Anuncia el camp de Los Arcos com a escenari del partit. Tot fa pensar, però, que és un formulisme i durant la setmana que ve es buscarà una alternativa viable. Ara mateix, encara sense el dictamen dels tècnics de l'Ajuntament, sembla inviable que l'estadi de Los Arcos presenti unes mínimes garanties pels equips i els espectadors. Tot apunta a una estratègia per guanyar temps i trobar el millor camp possible, que s'adapti a les característiques del conjunt alacantí, per no afavorir el joc dels arlequinats. La setmana que ve tindrem més capítols del serial, això segur.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top