Publicitat
Esports

El Sabadell vol confirmar el seu bon moment guanyant a casa

Néstor Querol serà la principal referència ofensiva /Ll. Franco

Ara, a casa. El Sabadell rep aquest diumenge (18 h) a La Nucía amb el repte de traslladar el seu bon moment amb la primera victòria de la temporada a la Creu Alta, on encara no ha marcat ni ha guanyat. Davant tindrà l'equip revelació en aquest tram inicial de la lliga, un nouvingut a la categoria molt enganyós perquè a les seves files militen jugadors amb una gran experiència a Segona B i fins i tot a Segona A o Primera Divisió. Un equip veterà amb una mitjana de 30,7 anys de l'onze titular. En quatre jornades només ha encaixat un gol i la passada jornada va aguantar el 0-0 a Paterna davant el València Mestalla jugant amb 10 homes des del minut 3.

Antonio Hidalgo no vol un excès d'eufòria desaprés de la victòria i excel·lent imatge del Rico Pérez. "Sabem que hem de fer moltes coses bé amb la pilota per guanyar i ser molt intensos sense ella. Ens espera un partit difícil davant un rival molt expert i amb futbolistes determimants a la Segona B", recordant que va guanyar a Lleida per 0-2. El tècnic toca de peus a terra: "Quan es perd no tot és un desastre i quan es guanya no ens podem creure més del que som".

Publicitat

Per segona setmana consecutiva no podrà comptar amb un 9 de referència. Boris es troba en la recta final de la seva recuperació, però no arriba a temps, i amb Edgar es vol anar amb tranquil·litat després del seu episodi de vertigen que el va deixar fora de la llista la jornada anterior. Per tant, sembla probable que Hidalgo repeteixi l'onze del Rico Pérez, potser amb algun retoc com podria ser la titularitat de Manuel Lanzarote per donar-li un toc més ofensiu, acompanyant a Néstor Querol. El partit serà dirigit pel col·legiat Alejandro Lucena Perdomo, del Comitè de Las Palmas, en el seu debut a Segona Divisió B aquesta temporada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top