Esports

Antonio Hidalgo: "Ha estat un partit molt treballat"

Antonio Hidalgo, donant instruccions a Óscar Rubio / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic arlequinat després de la victòria davant La Nucía (1-0).

Sobre el transcurs del partit: "Ha estat un partit molt treballat. La Nucía és un gran equip i avui han començat millor que nosaltres fins al minut 20. A partir d'allà hem pogut tenir la pilota el temps que hem volgut fins a acabar el primer temps millor que ells. En el segon temps, però, hauríem d'haver tingut més temps la pilota i atacar més ha donat la sensació que en qualsevol jugada La Nucía, que és un conjunt que constantment en planteja coses, podia posar-nos en problemes tot i que no han tingut situacions clares de perill.

Solidesa defensiva: Vam parlar que davant Castelló i Llevant no podíem concedir tant. Estem treballant molt bé en aquest aspecte i si et pots posar per davant tot ajuda. Acabar amb la porteria a zero davant d'un equip com aquest és molt important per nosaltres.

En posicions de play-off: És una dada més. Ara hem d'anar a Oriola amb tota la humilitat del món i fer el que sabem fer per continuar creixent.

El bon moment d'Óscar Rubio: Hem d'aprofitar el bon moment de forma de l'Óscar. També és veritat que és un tema de creure-hi. El Josu li ha posat no una, ni dues ni tres pilotes i ell hi ha arribat.

Sobre les molèsties del pitxitxi: L'Óscar ha estat dos dies sense estrenar-se per una acció desafortunada on es va fer mal al turmell.

Publicitat

Les reaccions del porter Ian Mackay

Partit: és molt important aquesta victòria davant d'un equip que encara no havia perdut. Estem en línia ascendent.

Tercera jornada amb la porteria a zero: Això és una mostra que l'equip funciona bé. Jo estic allà per quan les coses no ens surtin com desitgem però al final soc un treballador més per donar seguretat a l'equip.

Entrar en posicions play-off: Per a nosaltres és una anècdota. El que és important és que a la jornada 38 estiguem, com a mínim, on estem avui.

La Nucía, un rival revolucionat: Ja sabíem com eren i avui ho hem comprovat. L'àrbitre els hi ha perdonat una vermella claríssima en el primer temps. Ells han volgut fer un partit lleig però no els hi ha sortit com volien.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top