Esports

El Sabadell demanarà garanties a la Federació per jugar a Oriola

El Sabadell ha accedit a zona de play-off després de superar La Nucía/ Ll. Franco

Després d'acabar la cinquena jornada en llocs de play-off, el Sabadell ja pensa en el següent partit davant l'Orihuela, envoltat de dubtes i polèmica. Ara mateix, el duel té data, horari i estadi oficialitzats pel conjunt alacantí a la Federació Espanyola: diumenge 29 a les 18 hores al Municipal de Los Arcos. El gran problema és l'escenari. El camp de l'Oriola va quedar clausurat per tècnics de l'Ajuntament la setmana passada després de comprovar els danys estructurals patits com a conseqüència dels aiguats. La foto de l'estadi inundat es va fer viral a les xarxes socials.

El mateix president del club alacantí, Antonio Felices, va reconèixer en una entrevista al programa El Partidazo de la Cope que seria impossible jugar a Los Arcos el següent partit contra el Sabadell i va demanar a la Federació el canvi d'ordre en el calendari per jugar a la Creu Alta. La proposta va ser denegada i des de l'ens federatiu els instava a buscar una alternativa. Hores després va arribar la sorpresa amb la resposta de l'Orihuela fixant el partit... a Los Arcos. Es va dir que potser una part del camp quedaria inutilitzada, però es podria jugar.

Publicitat

De moment, no existeix cap informe tècnic que així ho ratifiqui. No només cal tenir en compte l'estat de la graderia sinó de la gespa, molt malmesa per l'aigua acumulada durant moltes hores. Sembla complicat que es pugui recuperar o oferir unes mínimes condicions. El Sabadell es tem una maniobra per viatjar a terres alacantines i l'àrbitre es vegi en l'obligació de suspendre el duel per la mateixa seguretat dels protagonistes.

Segons ha pogut saber Diari de Sabadell, per evitar una situació tan surrealista que perjudicaria greument els interessos de l'equip, es demanarà a la Federació Espanyola de futbol que actuï d'ofici per fer les investigacions oportunes i garantir així la disputa del partit, sigui a Los Arcos o en algun altra instal·lació (es va parlar del Municipal del Crevillent on entrena l'equip escorpí). Caldrà esperar els moviments de les pròximes hores. El gran objectiu del Sabadell és assegurar al cent per cent que es jugui el partit. D'altra banda, l'Orihuela, en cas d'intervenir la RFEF, podria exposar-se a una sanció i la derrota als despatxos per no atendre el requeriment de buscar un camp alternatiu. S'esperen més capítols del serial.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top