Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia s’estrena amb victòria després d’una gran remuntada

El gracienc Jordi Sancho va liderar la victòria amb onze gols / ll. franco

De menys a més. L’OAR Gràcia va comen amb bon peu la temporada 19/20 en superar dissabte passat el Sant Cugat (33-27) en l’estrena per als jugadors del tàndem format per Gomis i Borrell.

Tot i el marge en el resultat definitiu, el conjunt verd-i-blanc va haver de reaccionar a la segona meitat perquè el Sant Cugat va dominar en el primer temps fins a tenir un avantatge de cinc gols a prop del descans (10-15). Imprecís en les possessions i poc consistent en defensa, al Gràcia li va tocar a anar a remolc d’un rival ordenat i ben dirigit pels creadors de joc Marc Aballi i Daniel Ferrer. L’encert d’Arnau Xerta i Jordi Sancho van permetre tancar el primer temps en un 12-15 menys dolorós però alhora preocupant.

Després de passar pel vestidor, el Gràcia va ensenyar l’altra cara de la moneda. Més intens defensivament i amb un alt nivell d’efectivitat, al minut 10, ja havia fet el tomb en el marcador (20-19 amb parcial 8-4). La progressió no es va aturar i poc després, amb el destacat protagonisme de Jordi Sancho (11 gols), els graciencs van culminar els seus millors moments amb el següent parcial 4-0 que va situar el 24 a 19 (minut 45). Restava un quart d’hora per jugar-se, el Sant Cugat va intentar recuperar  el terreny perdut però els graciencs ja no van deixar escapar un triomf molt treballat.

Publicitat
Comentaris
To Top