Publicitat
Esports

Hidalgo: “No ha estat el nostre millor dia”

Antonio Hidalgo, amb posat incrèdul, durant el partit davant l'Olot / Ll. Franco

Les declaracions del tècnic Antonio Hidalgo després de l’empat a 1 davant l’Olot:

Sobre el resultat: És cert que quan t’empaten a falta de tres o quatre minuts i ho tens tan a prop et queda un regust amarg, però hem de ser objectius: avui no hem fet un bon partit i la victòria era massa premi.

Sobre el guió del partit: Des d’un bon principi sabíem que el duel es jugaria per les bandes i nosaltres en els 10 primers minuts hem estat molt bé. L’equip ha pogut connectar amb l’Óscar i el Josu. A partir d’aquí, però, i fins al minut 30, ells han agrupat a molts jugadors per dins i han gaudit de més pilota. A l’inici del segon temps no han passat gaires coses si bé és cert que nosaltres hem tingut una mica més de pilota tot i que sense gaire perill. De mica en mica, però l’Olot, amb jugadors com Xumetra, Soler i Simón, ens han continuat creant perill. Per la nostra part, hem buscat amb el Boris i el Néstor crear situacions d’un contra u però avui no hem sabut trobar els nostres carrilers. En el tram final hem gaudit d’algun contracop com el del Boniquet per fer la sentència. Tot i que no ha estat el nostre millor dia, tenim un puntet.

Actuació arbitral: Està clar que a vegades hi ha situacions que no comprens però al final has de centrar-te en trobar solucions en l’apartat estrictament futbolístic.

El retorn d’Édgar: Ve d’una setmana en què no ha pogut entrenar gaire i avui ha tingut 10 minuts.

Publicitat

Sobre el duel de la Copa Federació: És una competició que molesta. La Federació no pensa en la Segona B. Si ho pensés bé, no ens faria viatjar entre setmana. Però bé, nosaltres hem de jugar aquest partit i afrontar-lo de la millor manera possible.

Pedro Capó: “Ens ha falta matar el partit”

Sobre el partit: Hem trobat un rival davant que ens ha proposat coses diferents dels que ens anàvem trobant fins ara. Ja ho vam veure l’any passat amb un model de joc de tenir molt la pilota. Al principi hem començat bé, però després ens han tret la pilota. Ens han tingut al seu terreny on els interessava. Ha estat un partit molt competit que ens ha obligat a treure altres facetes.

No s’ha trobat l’antídot: Al descans anem amb un marcador a favor, i ens quedava matar el partit, hem tingut 2 o 3 contres que ens ha faltat aquella darrera passada, no hem tingut ocasions clares, però hem tingut unes aproximacions que amb una mica més d’encert el partit hauria estat diferent.

Arbitratge: Jo crec que hi ha hagut diferents fases del partit: es podia jugar molt o el mínim contacte era falta. No hi havia regularitat.

El lideratge haurà d’esperar: Avui veiem el got mig buit, però anirà passant la setmana i ho veurem d’una altra manera. Mirarem les coses que s’han fet bé i les que s’han fet malament.

El Sabadell perd l’oportunitat d’enlairar-se al lideratge compartit (1-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top