Publicitat
Ciutat

Mireia Vehí i Maties Serracant, cap de llista i número 6 de la CUP a les eleccions generals

La cap de llista de la CUP per Barcelona a les eleccions d'aquest 10-N, Mireia Vehí / ACN

Els sabadellencs Mireia Vehí i Maties Serracant seran els números 1 –cap de llista– i 6, respectivament, a la llista de la CUP per la demarcació de Barcelona a les eleccions generals del 10 de novembre.

La formació anticapitalista ha aprovat avui les seves llistes, i ha rebut el suport del 80,13% del cens. A l’exdiputada Vehí la seguiran els seus excompanys al Parlament Albert Botran i Eulàlia Reguant. Els números 4 i 5 per Barcelona seran Aleix Auber i Esther de Alcázar, i a l’exalcalde i regidor Serracant el seguiran la ripolletenca Pilar Castillejo, Julià de Jòdar, Eva Fernández i Ignasi Bea, entre altres.

Per falta de temps, els cupaires han confeccionat una llista tancada en què la militància no ha pogut participar i l’han elaborat membres del grup parlamentari i del secretariat nacional.

Publicitat
Comentaris
To Top