EDITORIAL

Reforçar allò que ens identifica

El recent canvi de seu del BBVA amb una nova oficina al carrer de Sant Quirze ha deixat la Fundació 1859 Caixa Sabadell sense el 40% dels seus ingressos. Malgrat que continuarà percebent els 500.000 euros de lloguer durant uns mesos, està buscant un nou inquilí per a l’edifici modernista. Tot i aquesta situació que es presenta, l’entitat afirma que de moment no haurà de retallar activitats. Amb tot, la Fundació fa mesos que està en converses amb empreses privades i institucions públiques que podrien llogar la seu modernista, que s’han mostrat interessats en l’edifici. Certament, les característiques de l’immoble –gran, antic i protegit– compliquen arribar a un acord.

Publicitat

En el seu afany de trobar una solució, l’entitat també ha començat a buscar el suport de l’Ajuntament de Sabadell i de la Generalitat. Sigui com sigui, la Fundació és un actiu de la ciutat com ho és el Centre d’Esports, l’Associació Amics de l’Òpera, el Club Natació... o com intenta ser el Diari de Sabadell. No podem deixar que una entitat amb aquesta capacitat de mobilització i de generació de cultura es perdi. Cal reforçar allò que ens identifica com a sabadellencs per construir plegats la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top