Diners

El Banc Sabadell es reforça a Mèxic

Les noves instal·lacions del Banc Sabadell a Ciutat de Mèxic
Les noves instal·lacions del Banc Sabadell a Ciutat de Mèxic / CEDIDA

El Banc Sabadell ha estrenat el seu nou rètol al centre corporatiu de l’entitat a la colònia Polanco, Ciutat de Mèxic (Mèxic), mitjançant un vídeo mapatge que ha projectat imatges del banc damunt la façana del seu edifici.

A l’acte va participar el president de Banc Sabadell, Josep OIiu, que va indicar que “el nostre projecte a Mèxic ha presentat una evolució excel·lent que contribueix cada dia més als resultats del grup. Banc Sabadell Mèxic és una aposta de la qual estem molt satisfets”.

L’entitat financera sabadellenca va iniciar les seves operacions a Mèxic el 2014 i, a 31 de juliol del 2019, amb una cartera de crèdit de banca corporativa i empreses de 3.528 milions d’euros i una captació de prop de 1.674 milions d’euros. Durant el seu últim exercici, ha incrementat la seva inversió en tecnologia al voltant d’un 40% respecte a l’any anterior.

Comentaris
To Top