Ciutat

La síndica, Eva Abellan, fa una crida a la convivència després de les protestes per la sentència del Procés

La síndica municipal de greuges, Eva Abellan, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La síndica municipal de greuges, Eva Abellan, ha difós un comunicat on fa una crida a la calma i rebutja qualsevol tipus de violència després dels aldarulls dels darrers dies, tant a Sabadell com en altres municipis catalans, en resposta a la sentència del procés. “Us emplaço a tenir cura els uns dels altres, exercint el vostre veïnatge des de la convivència i el civisme”, escriu.

Abellan apunta que cal garantir la llibertat d’expressió i la protesta cívica i pacífica, des de la no-violència, així com el respecte a la llei i a l’opinió de tothom. “Totes i tots tenim dret a expressar la nostra opinió i el nostre sentir davant d’aquests fets, i la majoria ho fa des de la reivindicació pacífica i constant”, afegeix la Síndica.

La defensora dels drets dels ciutadans davant l’administració considera que la sentència respon a un aspecte que té com a base un conflicte polític que els representants de les diferents institucions no han estat capaços d’afrontar.

Comentaris
To Top