Publicitat
Esports

El Sabadell guanya amb solvència i es consolida a zona de 'play-off' (3-1)

El Sabadell supera un batallador Espanyol B i es col·loca tercer

Néstor i Adri Cuevas comparteixen l'alegria després del tercer gol / Lluís Franco

Aquesta vegada, sí. El Sabadell no ha fallat a la Creu Alta i es consolida a la zona de privilegi gràcies a una treballada victòria sobre el filial espanyolista. Un gol de penal de Lanzarote i dos d'Adri Cuevas a la segona meitat han propiciat un clima d'eufòria i il·lusió entre l'afició arlequinada que feia temps no es veia.

No ha estat, però, un partit senzill. Fins i tot en els primers 20 minuts el Sabadell s'ha vist amenaçat per un Espanyol B que ha guanyat la batalla per la pilota. Sense la possessió, el conjunt d'Antonio Hidalgo no se sent còmode. Només una connexió entre Lanzarote i Boniquet, amb xut final d'aquest últim, ha trencat la tònica d'iniciativa visitant. El Sabadell buscava les bandes, amb Aitor Pascual i Josu, però sense la fluïdesa necessària.

Una acció de murri de Néstor Querol ha desencallat el duel. Ha lluitat per una pilota pràcticament perduda i Nil ha comès un penal tan absurd com innecessari. Lanzarote ha tornat a ser infal·lible des dels onze metres i suma el seu tercer gol. Abans del descans, s'ha produït una altra jugada clau: l'expulsió, amb vermella directa, del defensa visitant Iago Indias per agafar de la samarreta a Néstor quan encarava l'àrea visitant en solitari. El Sabadell ha estat a punt d'aprofitar el desconcert perico, però un intent de vaselina de Lanzarote s'ha quedat curt.

Lanzarote ha fet el primer gol des dels onze metres / LLUÍS FRANCO

Amb el marcador a favor i en superioritat numèrica, es plantejava un escenari idoni per al Sabadell a la represa. L'Espanyol B, sense res a perdre, ha arriscat i ha dominat a l'inici de la segona part, però s'ha topat amb la solidesa arlequinada. Amb el pas dels minuts, creixien els espais i el Sabadell ha gaudit de nombroses opcions a la contra. Una gran acció de Lanzarote ha acabat amb una volea d'Aitor per sobre del travesser. El 2-0 de la teòrica tranquil·litat no ha arribat fins al minut 69 després d'una centrada de Josu que Adri Cuevas, a la mitja volta, ha creuat a la xarxa.

/ LLUÍS FRANCO

Antonio Hidalgo ha aprofitat per fer canvis i donar minuts als joves Aarón Rey i Leira. Tot semblava sota control, però a la Creu Alta sempre hi ha marge per al patiment. Una falta de Pajarero, que havia substituït Aleix Coch, l'ha llençat per sota la tanca Moha i ha sorprès Mackay. El 2-1, amb 7 minuts encara al davant, ha creat uns moments de dubtes i nerviosisme que s'ha encarregat d'esvair Adri Cuevas amb una rematada de cap amb planxa en una nova centrada de Josu. El 3-1 feia justícia i espantava definitivament els fantasmes d'una ensopegada que hauria estat frustrant. El Sabadell s'aferra a la zona de play-off i ara és tercer, igualat amb l'Andorra, i a dos punts del nou líder, Lleida Esportiu. La pròxima visita a l'estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al Barcelona B serà una autèntica revàlida.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Aleix Coch (Pajarero, m. 80), Grego, Josu, Ángel (Leira, m. 70), Aitor Pascual, Adri Cuevas, Néstor, Lanzarote (Aarón Rey, m. 70) i Boniquet.

Espanyol B: Adrián; Carlos Soria, Nil, Iago Indias, Ignacio González, Marc Manchón (Tugarinov, m. 46), Daià Sabater, Moha, Kevin Oliver (Iván Gil, m. 73), Ferràn Jutglà (Nico, m. 57) i Max Marcet.

Àrbitre: Miguel García Aceña, comitè valencià. Grogues: Ángel Martínez, Néstor; Carlos Soria, Marc Manchón, Kevin Oliver. Vermella: Iago Indias (m. 44).

Gols: 1-0, min. 27: Lanzarote de penal; 2-0, min. 69: Adri Cuevas; 2-1, min. 86: Moha; 3-1, min. 90: Adri Cuevas.

Incidències: 3.638 espectadors a la Creu Alta.

Antonio Hidalgo: “Això que estem fent és molt difícil”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top