Publicitat
Ciutat

Sabadell acollirà dissabte els millors jugadors de Scrabble de Catalunya

Serà la vuitena trobada organitzada pel Club Scrabble Sabadell. El campionat començarà dissabte 26 d’octubre a les 10 h a l’Hotel Urpí, on també es farà el dinar de germanor. Les inscripcions, fins aquest dijous, ja compten amb més de 30 inscrits i l’organització espera arribar a la quarantena de participants. S’enfrontaran alguns dels jugadors més brillants d’aquesta modalitat de joc de taula.

L’Scrabble serà un dels protagonistes del cap de setmana / D.S.

El mateix club sabadellenc agrupa alguns dels més destacats, com l’actual campió mundial, el filòleg Carles Cassanyes; jugadores com Eulàlia Llargué, cofundadora de l’entitat i actual responsable; juntament amb Salvador Batlle, Maria Rosa Cucurull, Carmina Boix, Imma Junqué i Maria Griera. També hi participarà el jugador més gran del club, Gabriel Bas, de 92 anys.

Campionat anual

El Club de Scrabble de Sabadell es va fundar el 2012 i des d’aleshores celebra un campionat anual, a més d’organitzar la Llisca, una lliga itinerant. Salvador Batlle, actual president del club, destaca que la celebració del campionat anual ha tingut la col·laboració de l’Ajuntament. Aquest diumenge, el campionat comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Carles de la Rosa, i amb el patrocini d’empreses sabadellenques. El club va participar en l’edició passada del projecte Ciutat i Escola portant el joc a les aules “com a eina pedagògica per conèixer millor la nostra llengua”, ha recordat Batlle.

Publicitat
Comentaris
To Top