Publicitat
Vallès

Mor un nen d'onze anys atropellat a Polinyà

L'avinguda de Sentmenat, a Polinyà / GOOGLE MAPS

L'Ajuntament de Polinyà ha decretat tres dies de dol per l'atropellament mortal d'un nen dimecres al municipi. El menor, d'onze anys, va morir dijous després que no superés les lesions que va patir en l'accident.

Els fets van passar dimecres al matí a l'avinguda de Sentmenat, quan, per causes que no han transcendit, el menor va ser atropellat quan es dirigia a l'escola. La policia local ha obert una investigació amb l'objectiu de determinar les circumstàncies en què es va produir l'atropellament.

Publicitat

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decretat tres dies de dol a partir d'aquest divendres. El consistori ha col·locat les banderes a mig pal i ha suspès els actes previstos fins diumenge, entre els quals la prova de resistència en BTT, la Festa de les Mascotes i l'Hora del Conte, programada per a aquest divendres a la tarda.

En un comunicat, l'Ajuntament expressa el seu condol i anuncia que s'ha posat a disposició tant de la família com de l'escola Polinyà per tot allò que necessitin.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top