ESPORTS

Quan puntuar és una qüestió de supervivència

Antonio Mesa en una acció del primer partit de la temporada davant el Calaf / LL. FRANCO

Posar fi a l’hemorràgia.  Aquest diumenge (12 h) el Municipal de Torre-romeu viurà un derbi entre dos equips -Tibi i Sabadell B- que travessen una situació pràcticament idèntica amb un mateix denominador: són els dos conjunts més golejats del grup 4 de Segona Catalana amb 25 i 23 gols encaixats, respectivament. Una feblesa defensiva -una mitjana de tres gols per partit- que necessita un aturador urgentment.

Els de Jesús Díaz Vaquero, només han pogut aconseguir un triomf, precisament, davant la Sabadellenca i un punt a Torelló. Tot i no puntuar, també van oferir bona imatge, per exemple davant el Calaf. Un bon inici que contrasta amb les darreres tres jornades on l’equip ha encaixat tres derrotes contundents amb un bagatge d’un gol a favor i catorze en contra. Tot i la situació alarmant, un dels pesos pesants dins el vestidor, Pablo Castro, va fer una crida a la calma en afirmar que “tot i saber des d’un principi que seria complicat, i després d’encaixar algunes derrotes excessives, l’equip està unit i estic convençut que si continuem igual, ho tirarem endavant”, va assegurar. Respecte al derbi amb els veïns arlequinats, Castro va reconèixer que “un derbi sempre és especial. Anem amb moltes ganes de guanyar però si no podem fer-ho, no hem d’abaixar els braços”, va sentenciar.

A l’altra banda del riu Ripoll la situació tot i no ser tan crítica, també és molt preocupant: amb només dues victòries, els de Nakor Bueno fa més d’un mes que no puntuen. Segons Marc Bellalta, jugador amb dinàmica de primer equip, afirma que “tenim un bon equip però ens hem d’acabar de conèixer i això vol temps. Així i tot, això no pot servir d’excusa. Som el Centre d’Esports. Anem a Torre-romeu amb la intenció de poder aconseguir la victòria i començar a mirar endavant”.

Difícil sortida del Sabadell Nord a casa del debutant Mataró

Passar pàgina. Aquest serà l’objectiu amb el qual afrontarà demà diumenge (17 h) l’equip de Quico Díaz la complicada visita a Mataró. Un nouvingut a la categoria que s’ha destapat comla gran sorpresa en aquest inici de temporada. Amb quatre victòries i tres empats, el conjunt maresmenc és juntament amb Girona i Palamós els únics equips invictes. De cara al duel, Díaz no podrà comptar amb el porter Xavi Viso, sancionat.

La jornada: consulta aquí tots els partits del cap de setmana

Comentaris
To Top