Esports

L'Astralpool CN Sabadell cau en el derbi (6-4)

El tècnic Quim Colet donant instruccions als seus jugadors / Ó. ESPINOSA

No ha pogut ser. L'Astralpool Club Natació Sabadell ha vist tallada en sec la bona dinàmica de resultats després de caure per un ajustat 6 a 4 en el derbi davant el CN Terrassa (6-4).

El duel, més enllà de ser un derbi, era un bon test per als de Quim Colet per continuar creixent com a equip i, si era possible, allargar les bones sensacions. I, en gran part, s'ha aconseguit. Els terrassencs, un conjunt més rodat, que viu els seus millors moments amb la participació en la lliga de campions, ha obligat a mostrar la millor versió als de Quim Colet.

Publicitat

En els primers compassos del partit, Bernat Sanahuja ha obert el marcador i ha permès als de Dídac Cobacho agafar la iniciativa. Un gol que no ha alterat els plans dels nedadors que amb una defensa molt sòlida liderada per un incommensurable Edu Lorrio sota pals, han aconseguit mantenir el pols en els primers vuit minuts. Ofensivament però, l'equip s'ha topat amb Iñaki Aguilar, un autèntic mur infranquejable durant bona part del partit. Només un desajust defensiu a l'equador del primer temps resolt per Óscar Aguilar, ha situat el 2 a 0 a l'electrònic, resultat amb el qual s'ha arribat al final del primer període. En els següents vuit minuts, s'han erigit els dos veritables protagonistes del derbi: Iñaki Aguilar i Edu Lorrio han tret de polleguera a uns i altres amb les seves aturades arribant a l'equador del partit amb un sorprenent parcial de 0 a 0.

S'ha arribat en els dos darrers períodes i l'Astralpool, tot i estar 16 minuts sense marcar, mantenia intactes les opcions de victòria. Una sequera ofensiva que s'ha allargat fins a l'equador del tercer període, moment en el qual Guido Martino, amb un gran cop de dits, ha obert la llauna després d'una bona circulació sabadellenca per situar el 3 a 1. En la penúltima possessió, ha arribat un gerro d'aigua freda amb el quart gol dels terrassencs obra de Víctor Gutíerrez (4-1). En l'últim període el Club ha ofert la millor imatge en línies generals. Solidesa defensiva i encert ofensiu que ha servit per posar la por al cos als de Dídac Cobacho amb el 5 a 4 després dels gols de Fran Valera, Lalo López-Escribano i el capità Óscar Carrillo, a només dos minuts de la conclusió. Un somni que ha durat ben poc. El temps que Ricard Alarcón ha fet la sentència amb el 6 a 4 final. Bones sensacions, mal resultat.

La jornada: consulta els resultats del cap de setmana

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top