Ciutat

El cementiri de Sabadell es prepara per la jornada de Tots Sants

Obituari Sabadell
Imatge d'arxiu del cementiri de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La commemoració de Tots Sants a Sabadell comportarà el desplegament d’un dispositiu especial l’1 de novembre per millorar l’accés i la informació al cementiri. Entre altres mesures, es reforçarà el servei d’autobús urbà i, dins del recinte, s’instal·laran taules informatives. Així mateix, es programarà una cerimònia laica i un concert de música en directe.

L’1 de novembre, el cementiri estarà obert de les 9 del matí a les 6 de la tarda. Per facilitar a la ciutadania informació sobre l’equipament i les activitats previstes durant la jornada, l’empresa concessionària de la gestió del cementiri ubicarà tres taules informatives: a l’entrada principal, a l’accés des del Poblenou i al sector de Via Làctia, on s’atendrà i donarà suport al visitant facilitant informació sobre la ubicació de les sepultures i altres dubtes.

Pel que fa als actes previstos, es celebrarà una cerimònia laica, a les 12 del migdia, a la capella del Cementiri Vell. Una hora més tard, a la 1, hi haurà un concert a la plaça de les Illes, al Cementiri Nou.

Reforç dels autobusos

L’Ajuntament recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se al Cementiri. És per això que, durant tota la jornada s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà. La línia F4 farà el servei habitual de festius i es reforçarà des de la plaça del Vallès fins al cementiri. Entre les 8.25 i les 14.15 h farà el recorregut en aquest tram cada 10 minuts i entre les 14.15 i les 18.25 h, cada quart d’hora.

També hi haurà presència d’efectius policials, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de forma fluïda i sense incidències.

Comentaris
To Top