ESPORTS

Adrià Garcia, el millor sabadellenc a l’Open internacional d’esgrima

El representant sabadellenc Adrià Garcia, en un dels seus combats / Lluís Franco

El Palau Municipal d’Esports de Sabadell es va convertir en l’epicentre de l’esgrima internacional aquest cap de setmana passat. Més de 200 tiradors, representant un total de 27 països, van convertir la instal·lació sabadellenca en un formiguer de màxima activitat per participar en la Copa del Món Satel·lit ABS i l’Open internacional U-23, dues competicions de floret masculí i femení que es troben en el segon esglaó en l’àmbit mundial d’aquest esport. La presidenta i entrenadora del Club Sabadell-Jaume Viladoms, Elvira Lupescu, es mostrava satisfeta de l’organització. “Tot ha sortit molt bé i s’ha vist un nivell de competició altíssim”, subratlla.

En la Copa del Món ABS, el triomf en categoria masculina va ser per a l’espanyol Carlos Llavador (Sala d’Armes de Madrid), seguit del croat Petar Files. La representació sabadellenca va estar encapçalada per Adrià Garcia Mur, que va acabar en la 55a posició. Erik Fernández va ser el 75è; Arnau Gumà, el 94è; i Alan Fernández va ser el 100 entre un total de 128 tiradors. En la categoria femenina, victòria de l’hongaresa Aida Mohamed.

El Palau d’Esports, durant el campionat / LLUÍS FRANCO

En el U-23, el croat Ivan Komsic va aconseguir el triomf per davant de l’argentí Augusto Sevello. També Adrià Garcia seria el millor dels representants del Club Sabadell-Jaume Viladoms amb un meritori 27è lloc. Arnau Garcia va ser 36è; Erik Fernández, 47è; i el seu germà Alan, el 54è. La competició va servir de bona prova de foc per als quatre tiradors locals que el pròxim cap de setmana afronten la Copa del Món júnior a Londres amb l’objectiu de sumar punts i pujar posicions en el rànquing internacional i així poder aspirar a participar en tornejos de màxima rellevància. Els “quatre cracs”, com els anomena Elvira Lupescu, continuen en primera línia de l’esgrima internacional.

Zoom: ‘Touché’ al Palau

Comentaris
To Top