Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament donarà feina a deu joves amb una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya

El Vapor Llonch, seu de Promoció Econòmica / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament ha acceptat avui una subvenció de 110.000 euros atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ha permès contractar deu joves que han acabat els estudis i no tenen feina, de manera que podran ampliar la seva experiència laboral. Els contractes són de pràctiques, tenen una durada de sis mesos i s’han fet a través de l’empresa municipal Promoció Econòmica Sabadell SL.

Les deu persones contractades començaran a treballar aquesta setmana i ho faran en les modalitats tècniques d’intermediació laboral, formació, logística d’obres, emprenedoria, joventut, suport jurídic, administració, informàtica, xarxes socials i comunicació audiovisual.

Menors de 30 anys

Els participants en el programa compleixen diferents requisits, com tenir menys de 30 anys, ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats i tenir un títol universitari o de formació de grau superior. La subvenció, del SOC, està cofinançada pel Fons Social Europeu. És el quart any consecutiu que el consistori participa en aquest programa de foment de l’ocupació juvenil.

Publicitat
Comentaris
To Top