CASTELLAR

Castellar reordena l’accés al cementiri per Tots Sants

El cementiri de Castellar del Vallès / AJUNTAMENT DE CASTELLAR

La Policia Local de Castellar del Vallès reordenarà la circulació de vehicles a la zona d’accés al cementiri municipal el proper divendres 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants, per donar fluïdesa en la mobilitat i guanyar estacionaments a les immediacions.

Aquesta és una mesura que es porta a terme des de fa uns quants anys, amb previsió de l’afluència de visitants que s’apropen a l’equipament cada 1 de novembre. Durant tot el dia el carrer del Serrat del Vent esdevindrà de sentit únic, en aquest cas amb accés limitat en sentit ascendent. Per tornar a la rotonda de la Dona Acollidora, els vehicles hauran de baixar pels carrers de l’Olleta, del Reiet i dels Fruiters. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha desbrossat els vorals de tot aquest circuit i ha condicionat el camí de sortida.

D’altra banda, el cementiri municipal obrirà de 9 a 19 hores fins el dia 1 de novembre inclòs, mentre que l’oficina de gestió de l’equipament obrirà en el seu horari habitual, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i també el dissabte 26 i el diumenge 27 d’octubre, en el mateix horari. Val a dir que a partir del dissabte dia 2, el cementiri iniciarà l’horari d’hivern, és a dir, obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 18 hores i diumenges i festius de 9 a 14 hores.

Actuacions de manteniment

D’altra banda, cal assenyalar que l’empresa concessionària de la instal·lació, Gestió Integral de Cementiris (GIS), ha dut a terme durant tot l’any diverses actuacions de manteniment a l’interior del cementiri. Així, entre d’altres, s’han pintat algunes façanes d’agrupacions de nínxols i s’han fet millores a l’enjardinament. També s’han construït dos nous panteons i cinc tombes, i també es preveu que properament es construeixin nous nínxols.

Comentaris
To Top