Publicitat
Esports

Joan Soteras assisteix a la presentació de l'OAR Gràcia

Aspecte de la presetnació celebrada al pavelló del carrer de Boccaccio / CEDIDA

El passat divendres 25 d’octubre al vespre al pavelló del carrer de Boccaccio, l'OAR Gràcia va fer la tradicional presentació de tots els equips per a la temporada 2019-2020. Enguany l'entitat verd-i-blanca comptarà amb dotze conjunts d'handbol, sis equips de futbol i sis més en futbol sala. Vint-i-quatre equips que sumen un total de 120 jugadors i jugadores.

Durant la vetllada, amb un gran ambient de públic al pavelló del carrer Boccaccio, Joan Soteras, president de la FCF, va acompanyar el responsable de les seccions de futbol i futbol sala de l’EF OAR Gràcia-Sabadell, Pep Molet, i la resta de membres de la junta directiva del club sabadellenc.

Publicitat

Tanmateix, Laura Reyes, regidora d'esports de la ciutat, tampoc va voler perdre's la cita i va ser presenta a l’acte, juntament amb Soteras, la directova de l’entitat, esportistes i públic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top